Okay. Vi har fanget den. Vi skal elske os selv og vores quirks, vi skal kende vores skyggesider, turde sig fra – and aaaall of that jazz. Selvhjælpsbøgerne siger det. Vi har læst dem (alle sammen). “But where the hækkesaks is the book that’s gonna bring me to the next level?”

Dét var min tanke, da jeg for nogle år siden stod som en anden enhjørning og var klar til at komme ud af startboksen. Jeg var endelig ude på den anden side efter min depression og havde ELSKET hvordan stakken af selvhjælpsbøger havde hjulpet mig med at komme fra “minus” tilbage op til “neutral”. Der var bare det at NU var jeg klar til some NEXT LEVEL shiiiiiiit – men hvor var den bog…?

Bogen der kunne udfordre mig, stak mig en hestesko, en hovfuld gode råd, delte erfaringer fra andre farvede får og samtidig skrevet på en måde, der var lige så awesome, som jeg følte mig? 

Well, if you can’t find it – MAKE IT! Så jeg skrev den. There you go dear!

bogen der tager dig fra neutral til

ekstraordinær

Cuz why settle when you’re extraordinary as fuuuuuck!

ET ekstraordinært FOREDRAG

Har du et event eller en forsamling der skal have lidt ekstra motivation, regnbuer og glitter?

Play Video
Du kan også gi’ den et lyt helt gratis på eReolen

Anmeldelse af Ekstraordinær

“Rikke er en ny stjerne på himlen af nye forfattere, som vi nok har meget mere i vente fra i fremtiden.”

Rikke Laulunds bog ”EKSTRAORDINÆR” er visuelt smukt opsat og bringer et frisk pust og nyt liv til rækken af selvhjælpsbøger.

Med sin spirituelle tilgang og uhøjtidelige sprog, og især grundet de mange engelske gloser og udtryk, henvender bogen sig især til den yngre læser, men kan læses af alle.

Rikke tager læseren gennem sin egen rejse ud af depression og magtesløshed og ind i en systematiseret, enkel proces i forhold til at håndtere livets udfordringer og viser med sig selv som eksempel, hvordan man kan opnå alle sine højeste drømme.

Gennem bogen demonstrerer Rikke en dyb forståelse af, hvordan sindet fungerer og hvordan det kan lave ”krumspring” og opstille barriere for én i forhold til at kunne gøre de ting og træffe de valg, som man virkelig ønsker.

Samtidig præsenterer hun læseren for en række løsningsforslag, måder at takle livets udfordringer via enkle metoder, øvelser, nye vaner og tænkemåder, således at man udover at kunne øge sit selvværd også kan genvinde kontrollen, overvinde sin frygt og bevare håbet undervejs samt skabe modige beslutninger, som øger muligheden for indfrielse af sine største drømme og højeste ambitioner i livet med større lethed.

Eller som Rikke selv udtrykker det, at få den EKSTRAORDINÆRE FORCE OF NATURE WITHIN YOURSELV.

Rikke er en ny stjerne på himlen af nye forfattere, som vi nok har meget mere i vente fra i fremtiden.

Jeg kan på det varmeste anbefale bogen til alle.

 

– Carina Runi Ravnsholm, KaosKnuser
Psyko- og famileterapeut, stresscoach og mindfulness instruktør

Get the real deal

Ekstraordinært
foredrag

Men hvad nu med alle dem, der ikke bryder sig om at læse, eller lytte til lydbog??? Og hvad med alle dem, der ikke aner hvad de skal finde på til deres næste event i netværket/foreningen/til mødregruppens julefrokost?
Det har jeg gået og grublet over – for tænk hvis nogen godt gad vide mere om det at blive og være EKSTRAORDINÆR, og ikke fik chancen? DET sku’ æk’ hedde sig! Så derfor kan du nu invitere mig til at komme og optræde med et EKSTRAORDINÆRT foredrag. Bum!
Og når vi har
møsset hinanden
farvel…
vil du ha’ skoletasken fyldt med:

– Inspiration til at kigge ud af gluggerne, på dit liv, fra en ny vinkel
– En humoristisk opruskning og påmindelse om din
– EKSTRAORDINARITET (det hedder det da?)-
– Øvelser (yay!), du kan hygge dig med når du kommer hjem
– Dine hverdagsvalg sat i perspektiv fra et farvet får
– Alle mine BEDSTE forlommer til dit ekstraordinære selv

– Latter og smil i arkivet – også selvom emnerne kan være tunge

down with the deets 

Foredraget:
– varer en time (medmindre andet ønskes, så finder vi ud af det).
– er ideelt som inspirationsoplæg
– eller som en del af uddannelsesforløb med fokus på selvuddannelse(/udvikling)
– til netværksmøder som indspark til at erfaringsudveksle og relationsopbygge
– faktisk i alle sammenhænge, hvor man har lyst til at forholde sig til sig selv og sit liv!

“Bogen Ekstraordinær af Rikke Laulund er både en inspirerende og anderledes selvudviklingsbog. Den er et skønt mix mellem videnskab, fakta og fortællinger, hvilket gør den let at læse og let at relatere sig selv til de beskrevne situationer og tanker. Bogen er skrevet i et sjovt og nutidigt sprog med en masse engelske ord og vendinger, som i den grad giver krydderi til læsningen. Jeg måtte flere gange trække på smilebåndet.

 

Bestemt en bog jeg vil anbefale og som sagtens kan læses flere gange og/eller bruges som opslagsbog.”

– Ann, VIRKSOMME kvinder