Coach til selvstændige | Rikke Laulund | Colored Sheep

I get you & I got you

produkt // 1:1 sessioner

Du behøver ikke at gøre aaaaalting selv, sis. I de her sessioner snakker vi om dit yndlingsemne; nemlig DIIIIG og din bizzz. Cuz we all know they go together like glitter and confidence.
Vi kan både bruge sessionerne på noget helt konkret og teknisk, som du er gået i stå på, eller vi kan snakke om all the feels der er inde i din lækre krop. Det her er DIG tid. DU får lov til at tømme hovedet, og så lover jeg at dele ALLE de forlommer jeg har! No worries. I got you.

når du trykker på bestil knappen åbner din mail, så du kan bestille sessionerne direkte ved mig

1 session

1.200,- +moms

3 sessioner

3.000,- +moms
(du sparer 600 kr)

5 sessioner

4.500,- +moms
(du sparer 1.500 kr)

Der hvor feely-feely & hard work mødes. 

Da jeg startede min virksomhed, vidste jeg INTET om at være selvstændig. DERFOR vidste jeg, at jeg skulle finde mig en coach i Aarhus, der kunne give mig noget sparring and show me how it’s done.
Jeg fandt først en business coach, som vidste ALT om, forretningsudvikling, KPI’er and “how to make money”… det blev dog liiiige lovlig corporate til mig, så derfor fandt jeg en lidt mere “feely-feely” mentor, der kunne tale til min passion og personlige udvikling. Meeeen det var ikke ligefrem der jeg manifesterede alle de penge jeg drømte om på mit vision board. 

and then I was like…

…”Hvorfor kan jeg ikke lave god business OG have en hverdag, hvor der er plads til all the feels, der er indeni mig”

..Well, if you can’t find that person – BE that person! Så jeg besluttede mig for at tage mine big girl pants på, lære mig selv at skabe min drømmevirksomhed og NU hjælper jeg dig til at gøre lige præcis det samme!

‘Cuz why not talk about the feely-feely stuff AND make good business?! We’re BOTH!

Play Video

“Lige så meget energi og farvestrålende Rikke er, Lige så omsorgsfuld, kærlig, forstående og lyttende er hun”

Jannie Hvidberg

Play Video

“DEt er 100% takket være rikke, at jeg er der, hvor jeg er i dag”

Kirstine Stenvad

there’s more!

hjemmeside

Why work harder, when you can work smarter… hvorfor blive ved med at gentage dig selv og hvad du laver, når du lade din hjemmeside do the talking?

visuel identitet

Når vi udvikler os som mennesker, udvikler vores virksomhed sig også helt naturligt. DERFOR er det vigtigt at din visuelle identitet afspejler hvem du er NU!

videoredigering

Når man er extraordinary like you, VED vi alle at din TID er vigtigere end dine penge. DERFOR redigerer jeg dit videocontent, så DU kan focus on being YOU and stay fabulous!