hjemmeside & visuel identitet

Christina Merolli

Christina Merolli ejer virksomheden Dit Lederskab. Hun er teamcoach, mastercoach og mentor. Hendes personlighed er strålende og farverig, mens hendes primære målgruppe er store B2B-virksomheder. Det var hertil vigtigt for Christina, at hendes visuelle identitet skulle omfavne mødet mellem den corporate verden og hendes fareverige personlighed. 

mødet imellem business & farverig personlighed

Visuel identitet

For at finde ind til essensen af Christinas brand, udarbejdede vi en visuel identitet, der kunne understøtte den legende samt meget professionelle tilgang Christina har i sin coaching. Brandfarverne blev derfor meget kraftige og kontrastfyldte og fontene meget simple og klassiske. Brandbillederne er hold i de samme stærke og opløftende farver og viser ligeledes Christinas store rejselyst og hyggelige og varme personlighed. I sammenspillen imellem disse elementer, fik vi skabt et grundlag og en genkendelighed for Dit Lederskabs branding og markedsføring.

Logo

Dit Lederskabs logo symboliserer Christinas coaching filosofi, som har fokus på at tage “Et skrift ad gangen – fremad“. Designet er holdt minimalistisk, for at skabe et roligt professionelt look og kan anvendes i alle virksomhedens brandfarverne, for at give Christina mulighed for at lege med hendes visuelle udtryk.

Templates

For at sikre den røde tråd igennem Christinas brand, designede vi Bl.a. et brevhovedlivshjulstemplateteamskort og SoMe posts. Dette gør at Christinas kunder altid vil kunne genkende, når de modtager materiale fra Dit Lederskab.