coaching

Den bedste investering du nogensinde kan lave, er i dig selv.

And even the baddest of bitches need a time-off. Du behøver ikke at gøre alting selv. Jeg er helt med på, at det normalt er dig alle kommer til, for at få støtte, plads og et “You got this girl”. So honey, be your own best friend og peg også lige din “YOU get at car” Operah-finger på dig selv.
Så lover jeg, at give dig noget, som ikke altid er så let at få i dagligdagen, nemlig – ubetinget opmærksomhed og fokus på dig. Noget af det coaching kan, er at få styr på vores tanker og en mulighed for at få tydeliggjort de blindspots, vi normalt ikke selv kan se i den ‘skoven for bare af træer’-situtation vi har kørende for os. 

Måske du har en helt konkret problemstilling, måske du kan mærke at dit mindset trænger til noget de-cluttering, du mangler inspiration i din hverdag, der er noget du gerne vil opnå, men ikke helt ved hvordan… anything really.

Det her er en mulighed for at skabe en commitment for dig selv – to take action and level up!

coaching  pakker

Din investering i DIG.
1 coaching session
1000 kr + moms
3 coaching sessioner
2.500 kr + moms
Du sparer 500 kr
5 coaching sessioner
3.500 kr + moms
Du sparer 1.500 kr

Jeg havde en coaching session med Rikke kort før jeg skulle forhandle løn på min arbejdsplads. Rikke rustede mig og hjalp mig til at lægge min usikkerhed på hylden og i stedet finde min indre bad ass business woman frem. Og det virkede!

– Pernille M. Schmidt

Undersøg de andre coaching-pakker:

WEB-4x5--prophsee-journals-4AL-idYwsEc-unsplash
Enkelt sessioner

Du ELSKER at være i udvikling og give dig selv de bedst mulige odds for at SLAY alt det du har skrevet på dit vision board. Honey, whatever you need – let’s make your dreams happen!

WEB-4x5--laura-chouette-u9zMfQexlwk-unsplash
Selvstændig startkit

Vil du være selvstændig? Det her er den VILDESTE forlomme! Du får ALT det du behøver for at starte dit selvstændige liv. Hjemmeside, visuel identitet, SoMe strategi, træning af mindset. EVERYTHING.

WEB-4x5--jonathan-borba-wHqPodClzqE-unsplash
Next Level

Du har din virksomhed. Alt kører. You’re ready for some NEXT LEVEL SHIIIT! Med fokus på dit mindset OG businessplan skaber vi den EKSTRAORDINÆRE hverdag du fortjener.